Aluminium Jaloezieën

Elegante eenvoud

Aluminium jaloezieën zijn zeer functioneel en daarom extra populair. Het aluminium zorgt voor een optimale weerkaatsing van zonlicht zodat u aangename temperaturen in uw woning kunt creëren.

Breed of smal

Aluminium jaloezieën, ofwel blinds, zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Een brede lamel geeft een stoere en robuuste uitstraling, een smalle lamel is subtiel en elegant. Door de verschillende lamelbreedtes is een aluminium jaloezie geschikt voor iedere situatie.

Persoonlijke raamdecoratie

De collectie dessins en kleuren voor jaloezieën voldoet helemaal aan de trends van nu! Geef uw raamdecoratie een persoonlijke uitstraling met een sprekende kleur of een stoere ladderband.

Veilig genieten

Onze jaloezieën hebben een verduisterende werking, maar laten ook de juiste hoeveelheid licht toe. Deze bijzondere lichtinval geeft een natuurlijk warme sfeer. De jaloezieën zijn afgestemd op de voorschriften voor kind-veiligheid, daarom kunt u in alle rust genieten van de hand- of elektrische bediening voor uw jaloezieën.