Houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden gemaakt van Abachi hout. Deze collectie bestaat uit bijna 50 kleuren. De lamellen worden afgewerkt met een UV bestendige lak, zodat het zonlicht de kleur niet of nauwelijks kan beïnvloeden.

De collectie is verkrijgbaar op vier verschillende lamel breedtes namelijk 35, 50, 70 en 75mm. De 75mm lamel wordt bovendien geleverd in een ovale vorm, dat het uitstraling van een shutter heeft, maar wel de prettige eigenschap bezit dat het een betere lichtinval heeft.

De houten jaloezieën worden standaard geleverd met een metalen bovenbak en afgewerkt met de daarbij behorende houten kooflijst. Als optie kunnen deze lamellen worden afgewerkt met een open houten bovenlijst, het zogenaamde retro systeem, met daaraan het bedieningssysteem gemonteerd hetgeen de jaloezieën een authentieke uitstraling geeft.

Groen van jaloezie

Breng een stukje natuur in uw huis met de houten jaloezieën van Verano®. U geeft dan ook iets terug aan de natuur, de houten jaloezieën van Verano® zijn immers gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Naast een bijzonder sfeervolle keuze, dus ook ecologisch verantwoorde keuze voor uw raamdecoratie!

2 jaar fabrieksgarantie

De garantie geldt mits alle instructies worden opgevolgd die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud. Bovendien vragen wij u de Verano-producten via de fabrieksgarantieretourkaart te registreren.

Download hier de garantiebepalingen