Rolpoorten

Opgerold staat netjes

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan is een rolpoort van Verano® de uitkomst voor u. Rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. De maatvoering in hoogte kan variëren van 1 tot maar liefst 4 meter.

Een veilig gevoel

Met rolpoorten van Verano® kiest u voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als alternatief voor een garagepoort. De rolpoorten werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen en kunnen ze niet opgetild worden. Verano® rolpoorten vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolpoorten zijn tevens goede geluidsisolatoren.

Gebruiksvriendelijke bediening

Rolpoorten van Verano® worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend, uiteraard elektrisch. Een kwalitatief sterke motor doet het zware werk. De afstandsbediening is voor u!

Jarenlang plezier

Wilt u een rolpoort die jarenlang storingsvrij mee gaat? De lamellen van Verano® rolpoorten zijn gearrêteerd, waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Bovendien zijn ze ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Met een Verano® rolpoort kiest u voor het totaalpakket!

Een passende rolpoort

Met rolpoorten van Verano® maakt u een goede keuze. De rolpoorten zijn fraai van vorm en verkrijgbaar in vele kleuren. Alle rolpoorten worden op maat gemaakt. U bent verzekerd van een sluitend samenspel met uw pand! Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.