ARH40

Rolluiken bieden perfecte bescherming tegen de zon, thermische isolatie en geluidsisolatie. Met de neergelaten rolluiken verbetert u daarnaast ook de privacy en veiligheid. Rolluiken zijn een van de meest effectieve methoden om gebouwen tegen de inbraak beschermen. Naast een goede inbraak vertragende werking, zorgen voor een warme en gezellige sfeer, beïnvloed het licht dat naar binnen kan vallen. Een rolluik zorgt voor een perfecte bescherming tegen wind, regen, stormschade en andere weersinvloeden.

In de winter kunt u uw rolluiken gebruiken om de warmte in uw huis te houden en de kou buiten te laten. In de zomer houdt u uw woning
heerlijk koel door hun zonwerende eigenschappen. Hiermee zorgen rolluiken voor een aangenaam klimaat in uw woning. Dankzij de isolerende werking bespaart u op uw energiekosten. Rolluiksystemen zijn esthetisch aangenaam en passen bij elke architecturale stijl, van klassieke tot ultramoderne trends. Het gebruik van rolluiken verhoogt het comfort en de veiligheid van elk gebouw aanzienlijk.

Wilt u een vraag stellen?

Naam(Vereist)