Verandazonwering Oslo

Optimale verandazonwering

Optimaal genieten van uw veranda doet u met verandazonwering van Verano®. De V610-Oslo biedt optimale bescherming tegen de warmte van de zon doordat de zonwering op het ‘dak’ geplaatst wordt. Zo houdt de Oslo de zonnestralen tegen voordat zij uw veranda binnendringen. De Oslo verandazonwering is uitermate geschikt voor brede veranda’s, serres en terrasoverkappingen.

Brede verandazonwering

De Oslo verandazonwering is uitermate geschikt voor brede veranda’s, serres en terrasoverkappingen. De Oslo kan namelijk een breedte beslaan van maar liefst 9 meter, zonder stabiliteit en stevigheid te verliezen.

Frisse verandazonwering

Kiest u de Oslo als verandazonwering voor uw brede terras? Denk dan goed na over de kleur van het zonwerende doek, want het bepaalt de uitstraling van uw veranda, serre en terrasoverkapping. Verano® heeft een uitgebreide collectie zonwerende doeken voor uw verandazonwering, met veel variatie in kleuren en dessins.

Elektrische verandazonwering

De V610-Oslo wordt standaard geleverd met elektrische bediening van kwaliteitsmerk Somfy. U kunt kiezen uit elektrische bediening middels een schakelaar of draadloze bediening middels een afstandsbediening. De laatste optie biedt optimaal comfort in het gebruik van uw verandazonwering.

Wilt u een vraag stellen?

Naam(Vereist)