Ritzscreen

De Ritzscreen® van Verano® biedt bescherming tegen wind, insecten en licht. De Ritzscreen® dankt zijn naam aan de ritsbevestiging aan de zijkanten. Het doek van de Ritzscreen® is over de gehele lengte aan de zijkant vastgeritst. Hierdoor wordt extra stevigheid gecreëerd en is het Ritzscreen® extra windvast. Een betrouwbare oplossing van topkwaliteit.

Veelzijdig

Net als alle andere Verano® screens is het Ritzscreen® breed toepasbaar: voor ieder raam bestaat een passende oplossing. Het Ritzscreen® wordt standaard voorzien van elektrische bediening om optimaal comfort te garanderen. Een afstandsbediening en wind- of zonnemeter zijn een extra aanvulling op de hoeveelheid comfort die u wilt ervaren.

Meerdere typen

Er zijn vier typen Ritzscreens® van Verano®: de V540, V599, V599 XL en V599 R. De V540 is een instapmodel en ideaal bij raampartijen van klein of gemiddeld formaat. Bij middelgrote en grote maten raden wij u aan de V599 te gebruiken. Deze heeft een speciale, grotere bovenbak die stijlvol is vormgegeven. Bovendien heeft de V599 een TÜV-certificering, die aangeeft dat dit product aan hoge veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet. De V599 XL en V599R zijn varianten van de uiterst populaire V599 Ritzscreen®. De XL-variant kan worden toegepast bij ramen van wel 6 meter hoog. De R-variant heeft een vierkante en rechte bovenbak.

Certificaat voor veiligheid

De Ritzscreen® van Verano® draagt het GS-keurmerk van TÜV. Dit keurmerk staat voor Geprüfte Sicherheit. Het is een objectieve en op onderzoek gebaseerde bevestiging dat het product aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet.

Kiesk(l)eurig

Het uiterlijk van uw Ritzscreen® is evenals de aanvullende opties een persoonlijke keuze. U kunt deze keuze optimaal benutten met de 90 unieke screendoeken in de Verano® collectie: zo is er altijd een kleur die bij uw smaak past. Creëer een unieke uitstraling van uw gevel!

Op ons Ritzscreen zit 5 jaar garantie.

Wilt u een vraag stellen?

Naam(Vereist)