Santos

Extra stevigheid

Met het Santos zonnescherm van Verano® combineert u twee bijzonder belangrijke eigenschappen: compactheid én stevigheid. De extra stevige knikarmen zorgen dat het zonnescherm extreem goed tegen windvlagen kan. Dit type knikarmscherm wordt veelal alleen toegepast bij extra brede zonneschermen.

Dé oplossing voor een diep terras

Een maximale breedte van 6 meter is normaal voor dit type ‘standaard’ zonnescherm. De maximale uitval van de Santos maakt daarentegen wel een wezenlijk verschil, deze is namelijk groter dan gemiddeld: maar liefst 3,5 meter. Het Santos zonnescherm van Verano® is dus ideaal wanneer u een diep terras wilt voorzien van voldoende schaduw. De hellingshoek van dit zonnescherm is in te stellen tussen de 5 en 70 graden.

Ultieme luxe

De Santos kan worden uitgerust met speciale LED-verlichting. In de knikarmen worden LED spots vakkundig geïntegreerd, met sfeervolle zonwering als resultaat.

Het totaalpakket

De extra stevige knikarmen, de grote uitval, de luxe LED-verlichting, een keuze uit plafond- of wandmontage en de standaard elektrische bediening bieden een verrassend totaalpakket en een ideale zonweringsoplossing. U bespaart zelfs de energie van het handmatig in- en uitdraaien van het zonnescherm. Ga voor optimaal gebruikersgemak, ga voor de Santos!

Wilt u een vraag stellen?

Naam(Vereist)