St. Tropez

Het perfecte XL-zonnescherm voor brede terrassen: het St. Tropez zonnescherm van Verano® met een maximale breedte van maar liefst 12 meter. Geniet met uw hele familie in de schaduw zonder dat de zon op uw huid brandt. Lekker lang buiten zitten met een hapje en een drankje, het zonnescherm St. Tropez maakt het voor u mogelijk.

Lange levensduur

Dit cassettescherm zorgt voor een optimale bescherming van het doek, doordat het doek opgesloten zit in het systeem. Het doek is hierdoor beschermd tegen stof, vuil en weersinvloeden en gaat daardoor extra lang mee. De stevige behuizing staat tevens garant voor een langere levensduur, het hoogwaardige aluminium is namelijk zeer slijtvast en vriendelijk in onderhoud.

Persoonlijke smaak

Een overweldigende uitstraling, dat is wat uw St. Tropez zonnescherm krijgt wanneer u een keuze maakt uit de kleurencollectie van Verano®. Glimmend geel, zuiver antraciet, rustige blokken of beweeglijke lijnen. Welke keuze u ook maakt: het eindresultaat mag er wezen!

Gemakkelijke bediening

Handmatig met een draaistang of een ingebouwde motor: beide is mogelijk voor het St. Tropez zonnescherm van Verano®. Sluit en open uw zonnescherm automatisch met één druk op de knop dankzij de elektrische motor. De tijdklok of zon- en windsensor geven u net dat beetje extra comfort. Het zonnescherm opent en sluit dan geheel automatisch, afhankelijk van de weersomstandigheden. Bijzonder comfortabel!

Sfeervol licht

Onder een zonnescherm is het optimaal genieten tijdens een heerlijke zomeravond, dankzij het doek blijft de warmte namelijk onder het zonnescherm hangen. Met geïntegreerde lichtspots wordt uw terras nóg sfeervoller en knusser. De spots zorgen namelijk voor een extra sfeervolle verlichting. Zowel knus als comfortabel!

Wilt u een vraag stellen?

Naam(Vereist)