Standaard Screens

De Screen uit de RainbowCollection is een zonweringsproductvan Nederlandse makelij. Een uitstekende verhouding tussen betaalbaarheid en prestatie in een functioneel en esthetisch verantwoord kwaliteitsproduct. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Bediening

Screens zijn te bedienen met nagenoeg alle bedieningsvormen. Voor buitenbediening wordt vaak voor het onverslijtbare oogwindwerk gekozen. Voor binnenbediening bijvoorbeeld voor band-, koord- of slingerstangbediening. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrische bediening.

Doeken

Het doek is geweven uit glasvezel en daaromoersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per m2. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren.

Constructie

De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek dat is verzwaard met een aluminium onderlat op en neer beweegt.

Uitvoering

Screens zijn standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium. Tegen geringe meerprijs worden ze geleverd in wit (RAL 9010), roomwit (RAL 9001), bruin (RAL 8019), antracietgrijs (RAL 7016)*, staalblauw (RAL 5011)* of tannengroen (RAL 6009)*. Ook behoort het moffelen in elke gewenste RAL-kleur tot de mogelijkheden. *Alleen in type 85 super

Vormgeving

Screens zijn verkrijgbaar met afgeschuinde kasten in de maten 75, 85 en 95 mm. De grootte van de kast is afhankelijk van de hoogte van de screen. Ook aan exclusiviteit is gedacht. Wat te denken van de verfijnde halfronde uitvoering? Deze uitvoering is verkrijgbaar in 85 mm.

Geleiders

Afhankelijk van de situatie zijn meerdere soorten aluminium geleiders verkrijgbaar. Geleiders voor op de dag montage en geleiders voor in de dag montage. Deze laatsten zijn uitgevoerd met een haakse hoek waarmee eenvoudig tussen de muren gemonteerd kan worden. In sommige gevallen is het mogelijk om de speciale geleiders met spleetafdichting toe te passen.

Maatwerk

Elke screen wordt volgens specifieke afmetingen, kleur, bediening en uitvoering voor u gemaakt. Een beter voorbeeld van maatwerk bestaat er niet.

Wilt u een vraag stellen?

Naam(Vereist)