Verano RV 40

Optimaal in prijs/kwaliteit

Standaard maar zeer populair, dat is het Verano® RV 40 rolluik. Het RV 40 rolluik dankt haar populariteit aan de geweldige prijs- kwaliteitverhouding. Daarnaast scoort het rolluik hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering dankzij de stevige en dikke lamel. Oftewel: een rolluik van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijk lage prijs!

Optimale bediening

Elektrische bediening voor rolluiken wordt steeds populairder. Het is tevens mogelijk om uw rolluik op afstand te openen en sluiten met een afstandsbediening en tijdklok. Wanneer u graag extra veiligheid wilt toevoegen kunt u kiezen voor de anti-optilbeveiliging. Dit voorkomt dat ongewenst bezoek het rolluik omhoog kan tillen, de lamellen gaan namelijk op slot. Handbediening is uiteraard ook mogelijk.

Harmonie met uw huis

De 15 prachtige lamelkleuren voor het RV 40 rolluik van Verano® maken uw keuze makkelijk. Het is belangrijk om uw rolluik een harmonieuze uitstraling met uw huis te geven, een rolluik is namelijk altijd zichtbaar aan de buitenkant van uw woning. Personaliseer uw rolluik met een sterke blauwe, stijlvolle zwarte, sprekend groene of natuurlijke teak lamelkleur. Als extra kunt u ook de kleur en vorm van de omkasting zelf bepalen om nog meer sfeer te creëren.

Duurzaam

Door de onderlinge verbinding van de lamellen van het RV 40 rolluik kunnen de lamellen niet vastlopen of verschuiven. Daarnaast is het rolluik hierdoor ongevoelig voor stof en vocht. Jarenlang storingsvrij genieten: maak het mogelijk met het Verano® RV 40 rolluik!

Wilt u een vraag stellen?

Naam(Vereist)