Verano RV 41

Betaalbare kwaliteit

Het RV41-ecoline rolluik scoort lager in isolatie en stabiliteit in vergelijking met de overige Verano® rolluiken, maar is een ideaal en betaalbaar alternatief voor de kleinere ramen. Heeft u een kleiner budget, maar wilt u wel een rolluik van kwaliteit? Kies dan voor het RV41-ecoline rolluik van Verano®.

Kleur bekennen

De kleur van uw rolluik is van essentieel belang. Met de 9 verschillende lamelkleuren van Verano® kunt u een weloverwogen keuze maken. Of u nu gaat voor elegant wit, modern antraciet, eigentijds groen of robuust blauw, er is altijd een kleur passend bij uw smaak. Geef uw RV41-ecoline rolluik een extra persoonlijke tint met een de vorm van de omkasting: verrassend schuin of klassiek rond.

Beter bedienen

Met een tijdklok of afstandsbediening kunt u uw rolluik elektrisch bedienen en bepaalt u zelf wanneer en hoeveel licht u door laat dringen tot uw kamer. Op de door u ingestelde tijden gaat het RV41-ecoline rolluik omhoog of met één druk op de knop. Uiteraard is het RV41-ecoline rolluik van Verano® ook met de hand te bedienen, dit is mogelijk met een bandopwinder of draaistang.

Eindeloos genieten

De lamellen van het RV41-ecoline rolluik zijn met elkaar verbonden. Hierdoor wordt storing voorkomen, de lamellen kunnen hierdoor namelijk niet vast lopen of verschuiven. Een rolluik van Verano® gaat jarenlang mee omdat de rolluiken ook bestand zijn tegen stof en vocht. Zo beleeft u eindeloos veel plezier!

Wilt u een vraag stellen?

Naam(Vereist)