Corfu Limited Edition

Een volledig gesloten-cassette uit een exclusieve serie zonneschermen. Uitgevoerd in een zeer speciale antracietgrijze structuurlak en een exclusief voor deze serie ontworpen doek. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch!

De Limited Edition Corfu is een zelfdragend cassette knikarmscherm met zeer bijzondere specificaties. Door het gebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote breedte en uitval. De Corfu is in gesloten stand een zeer fraai sluitende cassette. Door gebruik te maken van speciale oploopnokken is de Corfu altijd perfect sluitend.

De arme zijn gemaakt van zware aluminium kokerprofielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden zijn. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.

Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

De Limited Edition Corfu is verkrijgbaar tot 6.50 meter en heeft uitvallen van 2.50, 3.00 en 3.50 meter. Te bedienen doormiddel van de hand, schakelaar of op afstandsbediening.

Wilt u een vraag stellen?

Naam(Vereist)