Ibiza Limited Edition

Een knikarmscherm uit een exclusieve serie zonneschermen. Uitgevoerd in een zeer speciale antracietgrijze structuurlak en een exclusief voor deze serie ontworpen doek. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch!

Het Limited Edition knikarmscherm Ibiza is synoniem voor optimaal genieten. Het perfecte uiterlijk van het scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden.
Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm Ibiza tot één van de meest gevraagde schermen.

De arme zijn van zware aluminium kokerprofielen en giet aluminium verbindingsstukken gemaakt. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden zijn. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.

Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

De Limited Edition Ibiza is verkrijgbaar tot 5.50 meter en heeft uitvallen van 2.50 en 3.00 meter. Te bedienen doormiddel van hand, schakelaar of op afstandsbediening. zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm Ibiza Plus tot één van de meest gevraagde knikarmschermen.

Wilt u een vraag stellen?

Naam(Vereist)