Kreta Limited Edition

Een volledig gesloten-cassette uit een exclusieve serie uitvalschermen. Uitgevoerd in een zeer speciale antracietgrijze structuurlak en een exclusief voor deze serie ontworpen doek. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch!

Binnenvallend zonlicht kan de temperatuur wel eens op laten lopen tot onaangename hoogtes. Een uitvalscherm houdt de zon doeltreffend buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft. Het uitvalscherm Kreta voldoet daarbij tevens aan de allerhoogste esthetische en technische eisen. Het zeer fraaie ontwerp in combinatie met vooruitstrevende techniek zorgt voor jarenlang schaduwplezier.

Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot en schimmelvrij, vet en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

De windvaste arm bestaat uit een unit die op de muur bevestigd wordt met daaraan een aluminium scharnierpunt. Een daaraan bevestigd aluminium u-profiel bepaalt de lengte van de arm en uitval. De unit herbergt een krachtige veer. Een extra schoor zorgt voor nog grotere stabiliteit en neerwaartse druk in elke positie.

De Limited Edition Kreta is verkrijgbaar tot 5.00 meter breedte. En heeft uitvallen van 1.00, 1.15 en 1.30 meter. Te bedienen doormiddel van hand, schakelaar of op afstandsbediening.

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van een zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing.
U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

De uitvalschermen kunnen bediend worden door: Bandbediening, oogwindwerk, elektrisch of met afstandsbediening.

Kreta

Het uitvalscherm type “Kreta” is een geheel gesloten model en heeft standaard windvaste armen. Het uitvalscherm is ook standaard leverbaar in Technisch zilver of Roomwit. Een nieuwe lijn voor uitvalschermen in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin het doek helemaal opgesloten word, zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft daarnaast een moderne, exclusieve uitstraling aan uw pand of huis.

Dit scherm gaat tot een breedte van 5.00 meter en heeft de uitvallen 1.00, 1.15 en 1.30 meter.

Wilt u een vraag stellen?

Naam(Vereist)